понеділок, 09 липня 2012 21:55

Спецтема: Боротьба за "мову"

"Бютівець" пояснив, чому об'єднана опозиція більше не мітингує за "мову"

"Бютівець" пояснив, чому об'єднана опозиція більше не мітингує за "мову"
Фото: genshtab.censor.net.ua

Народний депутат від фракції "БЮТ-Батьківщина" Андрій Шкіль каже, що об'єднана опозиція попри оголошення мітинга проти мовного законопроекту завершеним , приходить і допомагає людям біля Українського дому.

Про це він розповів в ефірі 5 каналу.

"Я сьогодні, дорогою сюди проходив біля Українського дому і бачив Вячеслава Кириленка та пані Ляпіну – вони спілкувалися з людьми, готувалися до виступу. Навіть після того, як вони припинили голодування, бо це процес, в який легко входити, та важко виходити", – розповів політик.

Також нардеп наголосив, що з розумінням ставиться до людей, які переконання ставлять вище свого здоров'я.

"Ми чітко задекларували, що потрібно зекономити сили за будь-яких обставин. Партія регіонів не зупиниться на досягнутому. Вони захочуть довести, що вони в стані притиснути Україну коліном до асфальту і протягнути через парламент не тільки мовний закон, але й змусити підписати Литвина всі ті закони вони під шумок протягнули", - каже політик.

Шкіль також каже, що опозиція допомагає чим може мітингувальникам за мову.

"Щоб бути сильними,  потрібно вміти вчасно зекономити цю силу, щоб застосувати цю силу пізніше, бо вона ще знадобиться. Ми підтримуємо людей, які там є – медична, технічна допомога, наш звук там стоїть", - розповів нардеп.

 

Зараз ви читаєте новину «"Бютівець" пояснив, чому об'єднана опозиція більше не мітингує за "мову"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

13

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі