середа, 22 лютого 2012 10:31

"Бютівці" у свій день плакат з Тимошенко вирішили у раді не розтягувати

"Бютівці" у свій день плакат з Тимошенко вирішили у раді не розтягувати

Перший віце-спікер парламенту Адам Мартинюк відкрив ранкове засідання Верховної Ради. У залі зареєструвалися 418 народних депутата.

Про це повідомляє кореспондент Gazeta.ua.

Враховуючи те, що сьогодні — день опозиції, "бютівці" не розмістили на своїх робочих місцях плакат із зображення екс-прем'єра Юлії Тимошенко та написом: "Ні політичним репресіям! Україні — волю", який вже протягом декількох місяців знаходиться у сесійній залі.

"Бютівець" Сергій Сас заявив, що тема корупції у Верховній Раді досі не вичерпана. Він наголосив, що фракція "БЮТ-Батьківщина" ініціює створення Тимчасової слідчої комісії з розслідування цього питання.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Опозиція хоче по-чоловічому поговорити з Януковичем: "Він не розуміє, що відбувається"

Сас також зазначив, що парламент має вивчити питання депутатів-сумісників, яких на сьогоднішній день близько 10.

"Бютівець" також звернув увагу, що за півроку парламент не може врегулювати питання формування керівництва Рахункової палати. "Ми вимагаємо виконання законів та Конституції України. Лише у цьому випадку Верховна Рада може вимагати виконання законів від громадян", - додав депутат.

Зараз ви читаєте новину «"Бютівці" у свій день плакат з Тимошенко вирішили у раді не розтягувати». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі