четвер, 21 січня 2010 17:34

БЮТівці залишили сесійну залу через "Межигір"я"

БЮТівці залишили сесійну залу через "Межигір"я"

Блок Юлії Тимошенко залишив сесійну залу Верховної Ради України.

Як повідомив журналістам заступник голови фракції БЮТ Андрій Кожем"якін, фракція це зробила на знак протесту проти того, що спікер парламенту Володимир Литвин не включив до порядку денного проект постанови про створення тимчасової слідчої комісії щодо "Межигір"я".

Нагадаємо, 6 листопада 2009 р. Київський окружний адміністративний суд задовольнив клопотання Кабінету міністрів України і виніс рішення про витребування у Генпрокуратури доказів в адміністративній справі, що підтверджують право власності на земельну ділянку в урочищі "Межигір"я" (село Нові Петрівці, Вишгородський район, Київська область) , де проживає лідер партії Регіонів Віктор Янукович.

Наприкінці серпня 2009 р. уряд затвердив план спільних дій Міністерства юстиції, МВС та інших органів державного управління щодо повернення в державну власність міжурядової резиденції "Міжгір"я".

На початку жовтня 2009 народний депутат, один з членів ТСК Сергій Власенко (БЮТ) вимагав у ГПУ повернути комісії документи для ознайомлення. Однак у відомстві йому відмовили - таке рішення заступник генпрокурора Віктор Кудрявцев пояснив, зокрема, тим, що за цими документами проводиться прокурорська перевірка.

РБК-Україна

Зараз ви читаєте новину «БЮТівці залишили сесійну залу через "Межигір"я"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі