четвер, 04 лютого 2010 18:00

БЮТ захопив типографію, де друкується оновлений закон про вибори?

БЮТ захопив типографію, де друкується оновлений закон про вибори?

Народні депутати фракції БЮТ в четвер захопили друкарню, де друкується парламентська газета "Голос Україна", повідомило джерело в Партії регіонів.

Зараз там готується до друку номер з оновленим законом про вибори президента.

Відомо, що закон вважається таким, що набув чинності після оприлюднення його в офіційному друкарському виданні.

За інформацією джерела, в друкарню терміново виїхали депутати від Партії регіонів.

Нагадаємо, що 25 січня стався інцидент на комбінаті "Україна", який друкує бюлетені. Тоді "регіонали" звинуватили у цьому БЮТ та керівника МВС Луценка, який потурав нападникам.

За словами "регіонала" Миколи Азарова, представники воєнізованої організації "Щит" під прикриттям міліціонерів "здійснили штурм комбінату".

"Невідомі молодчики ламали двері, били охорону підприємства, грубо поводилися із народними депутатами", - сказав "регіонал" і додав, що як результат, двом охоронцям було "проломлено голови", у декількох були "зламані руки", також "багато людей отруїлися сльозогінним газом".

Водночас тодішній керівник МВС Юрій Луценко заявив, що на комбінат напали депутати-"регіонали", а міліція намагалася навести там порядок законними методами. А представникам порядку заважали охоронці депутатів, які "включили брансбойт з кип"ятком та кидали димові шашки".

За матеріалами: Інтерфакс, Gazeta.ua
Зараз ви читаєте новину «БЮТ захопив типографію, де друкується оновлений закон про вибори?». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

8

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі