неділя, 07 лютого 2010 14:47

БЮТ використовує смерть секретаря для пропаганди - Партія регіонів

БЮТ використовує смерть секретаря для пропаганди - Партія регіонів

БЮТ використовує у власних пропагандистських цілях навіть смерть. Про це заявила прес-служба Партії регіонів.

"Зокрема, керівник виборчого штабу Юлії Тимошенко Олександр Турчинов "пов"язав" із виборами смерть секретаря однієї з виборчих комісій від БЮТ на Івано-Франківщині. Зроблена ним заява у вже традиційному стилі наших опонентів просякнута брехнею", - підкреслили партійці.

"І для місцевих жителів, і для медиків Городенківського району, де й сталася це подія, не секрет, що секретар дільничної виборчої комісії помер вдома, а не на робочому місці, як стверджує Турчинов", - відзначили регіонали.

"Соромно, панове, робити політичний піар на таких речах! І ділову пораду виборцям: в подібних випадках слухати треба не "пастора", а медиків", - сказано в заяві.

Нагадаємо, раніше Турчинов заявив, що в Городенківському районі Івано-Франківської області був знайдений мертвим секретар дільничної виборчої комісії від БЮТ. "Бюлетені зникли з сейфу, де зберігалися і, ймовірно, перебувають за межами виборчої дільниці", - сказав він.

Втім, Gazeta.ua повідомляла, що невдовзі бюлетені були повернуті на місце.

ЛІГА

Зараз ви читаєте новину «БЮТ використовує смерть секретаря для пропаганди - Партія регіонів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі