вівторок, 04 квітня 2006 18:20

БЮТ хоче керувати щонайменше у 14-ти областях України

Представники БЮТ мають бути головними претендентами на посади голів облрад і на узгодження посад керівників райрад. Про це заявив заступник керівника блоку Микола Томенко у Рівному, коментуючи результати виборів та подальші кадрові призначення нової влади.

– Якщо БЮТ переміг у 14-ти регіонах з 27-ми, включно з Києвом, а у 9-ти регіонах посів друге місце, то, за світовою практикою призначень, саме наша політична сила є головним претендентом на посади голів обласних рад та на узгодження посад керівників райрад, – сказав Томенко.

Він додав, що його партія має виправдати довіру людей, висловлену їм на виборах.

– У разі підписання коаліційної угоди стосовно формування парламентської та урядової більшості за участю БЮТ наша політична сила претендуватиме також і на посади голів обласних та районних адміністрацій, – додав заступник керівника БЮТ.

Тому діючі губернатори від партій, які програли вибори, не можуть зараз диктувати свої умови співпраці партіям-переможцям, йдеться у заяві прес-служби блоку.

Микола Томенко також упевнений, що в політиці важливо міркувати не категоріями політичних бажань, а, насамперед, загальноприйнятими принципами, пише Українська правда.

Зараз ви читаєте новину «БЮТ хоче керувати щонайменше у 14-ти областях України». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі