субота, 21 січня 2023 20:51

Будуть розбиратися – Подоляк про інформацію щодо закупівель у Міноборони за завищеними цінами

Будуть розбиратися – Подоляк про інформацію щодо закупівель у Міноборони за завищеними цінами
Михайло Подоляк пообіцяв, що проведуть аудит. Фото: eastnews.ua

Влада перевіряє інформацію щодо можливої закупівлі продуктів для ЗСУ за завищеними цінами.

Якщо вона підтвердиться, винні відповідатимуть. Про це сказав радник керівника Офіса президента Михайло Подоляк в ефірі загальнонаціонального телемарафону, передає Gazeta.ua.

"Ми сьогодні спілкуємося на різних рівнях на цю тему. Сьогодні пройдемо певні етапи до аудиту, аудит і будемо розуміти, чи там точно є завищення. Якщо воно є, то відповідальні особи мають понести дуже суворе покарання. Я думаю, що так і буде, бо не можна допустити, коли під час війни люди відверто знущаються з суспільства", – повідомив він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Військові отримали амуніцію, яку вилучили в шахраїв

Подоляк додав, що коли триває війна, існують не лише герої, а й мародери.

"Ми маємо провести аудит. Якщо це відповідає дійсності - знайти людей, які підписували на 13 мільярдів контракти, чітко встановити це і провести розслідування. І потім з цими людьми конкретно розібратися", – зазначив він.

Міністерство оборони України закуповує продукти для військовослужбовців удвічі – утричі дорожче, ніж у роздрібних магазинах Києва.

Контракт на понад 13 млрд грн Міноборони уклало з ТОВ "Актив компані" зі статутним капіталом 1000 грн. Про це стверджує видання Zn.ua з посиланням на угоду оборонного відомства про закупівлю продуктів.

Зараз ви читаєте новину «Будуть розбиратися – Подоляк про інформацію щодо закупівель у Міноборони за завищеними цінами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі