вівторок, 18 травня 2021 09:38

Будинок Кличка оточили озброєні правоохоронці

Будинок Кличка оточили озброєні правоохоронці
Група правоохоронців приїхала до будинку мера Києва о 7:30 18 травня. Фото: УНІАН

До будинку в центрі Києва на вул. Богдана Хмельницького, де живе мер міста Віталій Кличко, зранку 18 травня приїхали правоохоронці.

Про це у Facebook повідомив журналіст Юрій Бутусов.

"Сьогодні о 7:30 під'їхала група озброєних людей в екіпіровці співробітників правоохоронних органів, які близько години перебувають у під'їзді й поруч з будинком", - написав Бутусов.

За словами джерел в мерії, сам Кличко о 7:00 виїхав на тренування і розминувся з групою правоохоронців, приналежність якої ще не встановлена. До квартири міського голови поки що ніхто не заходить. Подробиці з'ясовуються.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Може стати конкурентом на виборах 2024 року - ЗМІ назвали причину атаки на Кличка

Віталій Кличко вимагає від правоохоронних органів звіт про статус справ, щодо яких КМДА передала документи за результатами аудитів. За його словами, міська влада регулярно проводить аудити. А серія перевірок і обшуків, яку проводять у КП та структурних підрозділів КМДА, здійснюють "переважно за тими матеріалами, що передали ми самі". Кличко наголосив, що події, які розгортаються навколо міської влади в останні тижні, схожі на "заангажовану акцію, підготовлену похапцем".

Зараз ви читаєте новину «Будинок Кличка оточили озброєні правоохоронці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі