четвер, 18 квітня 2024 11:35

Спецтема: Війна Росії проти України

Буданов анонсував нову "бавовну" у Росії

Буданов анонсував нову "бавовну" у Росії
У Росії будуть нові прильоти безпілотників, повідомив начальник ГУР. Фото: gur.gov.ua

Начальник Головного управління розвідки Міністерства оборони України Кирило Буданов сказав про план, спрямований на зменшення російського потенціалу.

Про це Буданов сказав в інтерв'ю американському виданню The Washimgton Post.

"Ми запропонували план, спрямований на зменшення російського потенціалу. Він охоплює багато аспектів, наприклад, військову промисловість. Критично важливі військові цілі, їхні аеродроми, їхні командно-диспетчерські пункти", - сказав начальник ГУР.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Бити по аеродромах в РФ - це фантастично рентабельно - секретар РНБО

Плануються нові операції російських добровольців, які діють усередині Російської Федерації, а також нові атаки безпілотників, повідомили з посиланням на Буданова The Washimgton Post.

Мета полягає в тому, щоб показати, що Володимир Путін не може "захистити населення від проникнення війни в Росію", сказав Буданов.

"Коли ти сидиш, скажімо, у Петербурзі, і дивишся війну тільки по телевізору, ти завжди підтримуєш. Але люди починають нервувати, коли якийсь об'єкт атакують біля їхнього будинку", - сказав начальник ГУР.

Минулого місяця підрозділи легіону "Свобода Росії", Російського добровольчого корпусу і "Сибірського батальйону" увійшли на територію Грайворонського району Бєлгородської області, а також на територію Курської області РФ. "Сибірський батальйон" повідомив про запеклі бої на території РФ.

Російські війська втратили понад 1500 осіб вбитими і пораненими внаслідок рейду добровольців, повідомили у легіоні "Свобода Росії".

Цього місяця були удари дронів по заводах в Республіці Татарстан Російської Федерації. У Єлабузі РФ розташована так звана особлива економічна зона "Алабуга", де росіяни виробляють ударні безпілотники типу Shahed. У Нижньокамську був удар по нафтопереробному заводу.

Зараз ви читаєте новину «Буданов анонсував нову "бавовну" у Росії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі