середа, 22 січня 2014 08:08

"Беркут" на Грушевського розбирає барикади і стріляє у людей (онлайн)

"Беркут" на Грушевського розбирає барикади і стріляє у людей (онлайн)

Наразі на вулиці Грушевського відбувається зачистка. "Беркут" та внутрішні війська розбирають барикади, які були зведені протестувальниками.

Також вони стріляють по мітингувальниках. Силовики виходять за лінію згорілих автобусів. На онлайн-трансляції видно, як люди намагаються втекти, однак силовики їх наздоганяють. Людей ловлять і ведуть під руки.

Беркутівці просунулися на 100 метрів і почали розбирати загорожі мітингувальників. За словами кореспондента близько 10 чоловік затримали силовики.

8:21 - Мітингувальники перегруповуються і намагаються відтісняти силовиків назад на їхні позиції. Лунають постріли і вибухи гранат.

8:30 - "Беркутівці" почали відступати. Триває контрнаступ мітингувальників.

Силовики зайняли позиції, на яких стояли раніше і вишукувалися у шеренги. Ввімкнули запис із попередженням, яке нагадує радикальному натовпу про відповідальність за їхні дії. Мітингувальники наразі займають території, на яких стояли раніше.

Зараз ви читаєте новину «"Беркут" на Грушевського розбирає барикади і стріляє у людей (онлайн)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

93

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі