четвер, 08 лютого 2018 12:17

Бандерівські читання об'єднають націоналістів

Бандерівські читання об'єднають націоналістів
У п'ятницю, 9 лютого, в Києві відбудуться п'яті Бандерівські читання. Фото: відкриті джерела

У п'ятницю, 9 лютого, в Києві відбудуться п'яті Бандерівські читання.

Тематикою заходу стане "Місія України та національні інтереси в глобалізованому світі: візія націоналістів". Він приурочений до 100-річчя проголошення Української Народної Республіки та 75-річчя першого великого бою Української повстанської армії.

У Колонній залі Київської міської ради (вул. Хрещатик, 36) на фахову дискусію зберуться науковці, політики, політологи, дипломати, філософи та учасники війни на Донбасі.

Початок події – о 10:30.

На відкритті заходу виступлять очільники націоналістичних рухів. Серед них - лідер Всеукраїнського об'єднання "Свобода" Олег Тягнибок, голова "Національного корпусу" Андрій Білецький, керівник "Правого сектора" Андрій Тарасенко, провідник Національного руху "ДІЯ" Дмитро Ярош, голови ОУН Богдан Червак і ОУН (б) Стефан Романів.

Із повною програмою читань можна ознайомитися ТУТ

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Треба бути готовим до дестабілізації в Росії - Білецький

У березні 2017 року лідери націоналістичних політичних сил підписали маніфест про спільну діяльність. Тоді документ затвердили Андрій Білецький, Олег Тягнибок і Андрій Тарасенко.

Зараз ви читаєте новину «Бандерівські читання об'єднають націоналістів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі