вівторок, 19 травня 2009 14:38

Балогу може замінити Шлапак - Агентство моделювання ситуацій

Балогу може замінити Шлапак - Агентство моделювання ситуацій

Якщо Президент України Віктор Ющенко вирішить і далі займатися конфронтацією з Прем"єр-міністром Юлією Тимошенко, то місце глави Секретаріату президента займе Олександр Шлапак.

Про це заявив директор Агентства моделювання ситуацій (АМС) Віталій Бала.

Аналізуючи заяви, які виходили з Секретаріату президента останні пів року, директор АМС відзначив, що "якщо проаналізувати ту риторику, яка йшла останнім часом то, насправді, не Віктор Іванович (Балога) грав першу скрипку. Просто пройшла "демонізація" Балоги, хоча, безумовно, він вніс внесок до "поліпшення" відносин між Кабінетом Міністрів і Секретаріатом президента. Є перший заступник Віктора Івановича - Олександр Шлапак, який, білий і пухнастий, але, якщо ви подивитеся, основну критику формулював Шлапак".

"Все залежить від того, яку тактику обере Президент. Якщо він обере тактику на продовження конфронтації і "вішання всіх собак" на уряд за всю цю ситуацію, а Президент такий хороший, то, безумовно, логічно, що місце Балоги займе Олександр Шлапак", - сказав Бала.

Нагадаємо, сьогодні Президент Ющенко звільнив Балогу з посади голови Секретаріату Президента України. Відповідний Указ глави держави N337 датований 19 травня 2009 року, повідомляє Ліга.

Зараз ви читаєте новину «Балогу може замінити Шлапак - Агентство моделювання ситуацій». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі