середа, 31 жовтня 2012 12:05

Балога порадив другу Пилипишину змиритися з поразкою та привітати опонента

Балога порадив другу Пилипишину змиритися з поразкою та привітати опонента
Фото: noviny.su

Міністр МНС Віктор Балога вважає, що кандидату Віктору Пилипишину змиритися з поразкою та привітати опонента від "Свободи" Юрія Левченка.

Таку думку він висловив на своїй сторінці в Facebook.

"Сьогодні вранці мав розмову зі своїм другом Віктором Пилипишиним, який на окрузі уступає кандидату від "Свободи" Юрію Левченку. Я сказав йому, що потрібно прийняти той результат, який є в нього і в його опонента у вигляді протоколів", - розповів він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Коломойський закликав євреїв "не вдаватися до панічних настроїв" у зв'язку з проходженням "Свободи"

Балога закликав друга в такий спосіб будувати демократію і виховувати в суспільстві політичну культуру.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Свобода" бере другий округ по Києву

"Вікторе, ти ж розумієш, що в Києві люди голосували за опозицію, і ти й так отримав дуже хорошу підтримку. Знаю тебе як солідного політика, тому в даній ситуації виборцям треба подякувати за довіру, а Юрія Левченка – привітати з перемогою. Бо тільки в такий спосіб ми можемо будувати демократію і виховувати в суспільстві політичну культуру", - підкреслив міністр.

Нагадаємо, що міністр надзвичайних ситуацій Віктор Балога виграли парламентські вибори 2012 року саме завдяки мажоритарці. Він пройшов у Верховну Раду нового скликання по округу №69 у Мукачево. Його брат, кандидат від партії "Єдиний Центр" Павло Балога виграв вибори в депутати Верховної Ради в окрузі №71 (Закарпатська область).

Зараз ви читаєте новину «Балога порадив другу Пилипишину змиритися з поразкою та привітати опонента». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

9

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі