четвер, 20 жовтня 2022 00:59

Байден: Путін намагається змусити Україну здатися, хоча сам висить на волосині

Байден: Путін намагається змусити Україну здатися, хоча сам висить на волосині
Байден припустив, що жорстокість Путіна - результат того, що він потрапив у складне становище. Фото: depositphotos.com

Російський президент Володимир Путін своєю жорстокістю намагається примусити Україну до капітуляції, хоча сам при цьому буквально висить на волосині - його становище можна назвати надзвичайно складним.

Відчуття складності становища мотивує Путіна бути все більш жорстоким, припустив президент США Джозеф Байден на брифінгу, повідомляє Gazeta.ua.

"Як на мене, це показує, що його єдиний доступний інструмент - це жорстоке поводження з окремими українськими громадянами в Україні, щоб спробувати залякати їх і щоб вони капітулювали" - сказав він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Байден не хоче бачити Путіна на саміті G20 – ЗМІ

Байден додав, що Україна чинить опір і не збирається капітулювати перед Путіним, навіть попри його жорстокість.

У США до цього попередили Іран про неприпустимість брехні щодо поставок зброї Росії. Іран закликали негайно припинити постачання будь-якої зброї агресору. Або держава та її керівництво нестимуть найсуворішу відповідальність, зокрема в рамках міжнародних судових процесів щодо злочинів РФ проти України.

Крім цього, Сполучені Штати Америки й надалі надаватимуть Україні військову та економічну підтримку - незалежно від того, яка партія виграє вибори до парламенту.

Зараз ви читаєте новину «Байден: Путін намагається змусити Україну здатися, хоча сам висить на волосині». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі