пʼятниця, 30 квітня 2010 18:33

Азарова збив з пантелику "експромт" Путіна з об'єднанням

Азарова збив з пантелику "експромт" Путіна з об'єднанням

Прем`єр-міністр України Микола Азаров заявив про готовність вивчити пропозиції свого російського колеги Володимира Путіна про об'єднання "Газпрому" і НАК "Нафтогаз України".

Про це журналістам заявив прес-секретар прем`єра Віталій Лук'яненко.

За його словами, Азаров підтвердив, що це питання не обговорювалося під час засідання комітету з економічного співробітництва і було фактично експромтом.

"Ну що ж, ми експромти розглядатимемо і вивчатимемо конкретні пропозиції", - процитував Лук'яненка прем`єр-міністра України.

Сьогодні, 30 квітня, прем`єр-міністр РФ Путін запропонував об`єднати російський "Газпром" і НАК "Нафтогаз України".

"Я зробив ще одну пропозицію, над якою потрібно подумати. Пропоную об`єднати "Газпром" і НАК "Нафтогаз України", - заявив Путін після завершення засідання міжурядового комітету з питань економічного співробітництва українсько-російської міждержавної комісії в Сочі.

Практично для всіх присутніх в залі ця заява стала несподіванкою.

Ряд членів міжурядового комітету повідомили, що тема об`єднання НАК "Нафтогаз України" і "Газпрому" не обговорювалася на засіданні комітету і навіть не порушувалася.

Голова "Газпрому" Олексій Міллер заявив, що це питання вимагає додаткового обговорення. "У нас ще будуть консультації", - сказав Міллер повідомляв УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «Азарова збив з пантелику "експромт" Путіна з об'єднанням». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

16

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі