четвер, 08 листопада 2012 20:27

Азаров закликав усі політичні сили до створення широкої коаліції в парламенті

Азаров закликав усі політичні сили до створення широкої коаліції в парламенті
Азаров попросив ЦВК завершити підрахунок голосів у передбачені законодавством строки. Фото: ukr.obozrevatel.com

Уряд занепокоєний ситуацією з підрахунком голосів, і мріє про широку коаліцію всіх партій.

Про це йдеться в заяві прем'єр-міністра Миколи Азарова.

"Уряд серйозно стурбований ситуацією, яка склалася із підрахунком голосів на виборах до Верховної Ради України у деяких одномандатних виборчих округах. Як прем'єр-міністр України я неодноразово висловлювався з цього приводу. Разом з тим розвиток подій спонукає нас офіційно закликати політичні партії та кандидатів у депутати, які втягнені у конфлікти щодо підрахунку голосів, припинити ці конфлікти та почати діалог між собою. Уряд готовий сприяти налагодженню та проведенню такого діалогу. Просив би Центральну виборчу комісію забезпечити завершення підрахунку голосів у передбачені законодавством строки та вжити для цього всіх необхідних заходів", - сказано у заяві.

Він також закликав усі політичні сили до створення широкої коаліції.

"Хотів би закликати всі політичні сили, яким не байдужа доля нашої країни, почати переговорний процес із метою створення широкої коаліції на основі європейських цінностей - для консолідації всіх здорових сил суспільства з метою подальшого розвитку України та реалізації політики європейської інтеграції", - зазначив Азаров.

Зараз ви читаєте новину «Азаров закликав усі політичні сили до створення широкої коаліції в парламенті». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

17

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі