середа, 05 вересня 2012 11:09

Азаров закликав попіклуватися про безхатченків краще, ніж попередники

Азаров закликав попіклуватися про безхатченків краще, ніж попередники
Микола Азаров. Фото: wek.com.ua

Під час засідання уряду Микола Азаров висловив занепокоєння долею бомжів.

"Минула зима змусила уряд вжити надзвичайних заходів з порятунку бездомних громадян. У стислий термін ми організували понад 6 тисяч пунктів обігріву, харчування та медичної допомоги безхатченкам. Завдяки цьому врятували багато життів, але й жертви були. З цього треба зробити висновки", — сказав Азаров.

Прем'єр закликав дільничих інспекторів міліції та соціальних інспекторів виявити всіх людей, які лишились без житла, а також проблемні родини, які живуть у поганих умовах.

"Вже зараз треба підготувати стаціонарні пункти надання допомоги, мобільні пункти обігріву, харчування, створити запаси теплого одягу, їжі, медикаментів", — додав він.

Також голова уряду нагадав про вірусні інфекції і закликав міністра охорони здоров'я, МНС та Державне агентство резерву бути у повній готовності.

"В усіх поліклініках, лікарнях, бюджетних установах повинні бути достатні запаси профілактичних і лікувальних засобів. Ми не будемо ганяти світом, аврально розшукуючи препарати, а потім урочисто зустрічати гуманітарну допомогу в аеропорту, як це було у 2009 році", - згадав прем'єр попередників.

Зараз ви читаєте новину «Азаров закликав попіклуватися про безхатченків краще, ніж попередники». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі