пʼятниця, 24 травня 2013 10:55

Азаров заклав капсулу під будівництво "Київ-Арени" для Євробаскету-2015

Азаров заклав капсулу під будівництво "Київ-Арени" для Євробаскету-2015
Азаров узяв участь в урочистому закладенні капсули у фундамент будівництва "Київ-Арени". Фото: kmu.gov.ua

Прем'єр-міністр України Микола Азаров взяв участь в урочистому закладенні капсули у фундамент будівництва спортивного центру "Київ-Арена" до чемпіонату Європи з баскетболу 2015 року, який будуватиметься в Голосіївському районі Києва на перехресті вулиць Академіка Заболотного і Столичного шосе.

"Сьогодні стартує будівництво великого багатофункціонального спортивно-розважального комплексу, який так потребує місто Київ, наша столиця. Ми взяли курс на те, щоб такі комплекси, які будуть споруджуватися практично в усіх великих містах, зуміли стати такими центрами для проведення спортивних заходів, різних культурних заходів та центрів наукових конференцій тощо", - наголосив прем'єр.

Азаров переконаний, що будівництво пройде як потрібно швидко, грамотно і з початку 2015 року його можна буде відкрити. На його думку, цей комплекс буде популярним.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Арену до Євробаскету-2015 в Києві побудують за $ 120 млн

Крім того, зазначив прем'єр, що комплекс "Київ-Арена" реалізовуватиметься і будуватиметься за рахунок інвестиційних коштів без залучення бюджетних.

За інформацією прес-служби інвесторів "Київ-Арена", закінчення будівництва комплексу заплановано в першому кварталі 2015 року - до Євробаскету-2015, який стартує в кінці серпня цього ж року.

Нагадаємо, будівництво шести спортивних комплексів для проведення фіналу чемпіонату Європи з баскетболу 2015 року здійснюватиметься на основі закону про державно-приватне партнерство. Зазначимо, віце-прем'єр-міністр України Олександр Вілкул повідомив, що 2 мільярди гривень виділять на проведення Євробаскету-2015.

Зараз ви читаєте новину «Азаров заклав капсулу під будівництво "Київ-Арени" для Євробаскету-2015». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

18

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі