субота, 18 вересня 2010 00:48

Азаров вже готовий вигнати Литвина з коаліції

Азаров вже готовий вигнати Литвина з коаліції

Голова парламенту Володимир Литвин несе таку ж відповідальність за Податковий кодекс, як і уряд.

Про це в ефірі одного з телеканалів заявив прем"єр-міністр Микола Азаров, коментуючи заяву спікера про те, що у разі провалу в парламенті документа необхідно ставити питання про відставку економічного блоку уряду.

"Я не маю наміру коментувати ні Литвина, ні когось іншого. Нехай Литвин, якщо він такий розумний, сяде і напише те ж саме. Нехай придумає те ж саме, запропонує, а потім кидається словами", - обурився глава Кабміну.

Азаров наголосив, що перше і найголовніше для проведення реформ, виведення країни з кризи - це політична стабільність.

"Нікому не дозволено її розхитувати. Ми тяжкою ціною добились політичної, економічної і фінансової стабільностей. Ми почали реформи. Кидатися словами заради того, щоб підняти свій політичний авторитет, - неприпустимо", - сказав прем"єр.

Азаров переконаний, що "Верховна Рада підтримає Податковий кодекс і він буде прийнятий".

"Та ж фракція Блоку Литвина, яка перебуває в опозиції до влади, хай виходить з коаліції і голосує проти. Її представники, зокрема, міністр праці і соціальної політики працював над Податковим кодексом, інші працівники блоку теж працювали. Він несе за нього таку ж відповідальність, як і решта членів уряду. Якщо він буде голосувати проти, то буде змушений вийти з коаліції", - резюмував він.

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Азаров вже готовий вигнати Литвина з коаліції». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі