середа, 09 березня 2011 11:04

Азаров вклонився перед Шевченком, а Янукович - перед "Шахтарем"

Азаров вклонився перед Шевченком, а Янукович - перед "Шахтарем"

Прем'єр-міністр України  Микола Азаров взяв участь у покладанні квітів до пам'ятника Тарасу Шевченку.

Як повідомила прес-служба Кабміну, участь у церемонії покладання, окрім Азарова, також взяли урядовці, народні депутати, представники київської влади.

Разом з тим, за інформацією прес-служби глави держави, Віктор Янукович привітав футбольний клуб "Шахтар" (Донецьк) із перемогою у 1/8 Ліги чемпіонів.

"Надзвичайно приємно привітати гравців, тренерський штаб та вболівальників футбольного клубу "Шахтар" (Донецьк) із черговою перемогою над титулованою італійською командою "Рома" (Рим) у 1/8 Ліги чемпіонів сезону 2010/11. Зичу команді "Шахтар" (Донецьк) і надалі впевнено йти до чемпіонського Кубка", – наголосив у своєму вітанні Янукович.

Як відомо, президенту України Віктору Януковичу лікарі категорично заборонили пересуватися на великі відстані до зняття швів на прооперованій нозі. Зняття швів заплановано на 11-12 березня. Через це Янукович відсутній на урочистостях з нагоди дня народження Тараса Шевченка у Каневі, де похований видатний український поет.

Зараз ви читаєте новину «Азаров вклонився перед Шевченком, а Янукович - перед "Шахтарем"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі