середа, 30 листопада 2011 11:00

Азаров урізав новорічні свята, бо людям немає за що їх відзначати - "бютівець"

Азаров урізав новорічні свята, бо людям немає за що їх відзначати - "бютівець"

Прем'єр-міністр Микола Азаров урізав новорічно-різдвяні свята, бо у людей немає грошей святкувати.

Таку думку в ефірі телеканалу ТВі висловив "бютівець" Остап Семерак.

Він також наголосив, що події у Донецьку - це реакція суспільства на дії влади, яка має відповідати за це.

"Те, що відбувається сьогодні у країні, у Донецьку зокрема, - це є реакція суспільства на ці реформи, які вони (влада) намагаються робити. Те що ніхто не поніс ніякої відповідальності на сьогоднішній день — ми всі знаємо. Нас більше всього дивує, що МНС виправдовується і перепасовує на міліцію, а міліція розповідає, що тут причетне відомство Балоги", - наголосив нардеп.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Після протестів у Донецьку електоральна підтримка влади на Сході впаде - експерт

"Бютівець" наголосив, що наслідки такого ставлення влади до народу можуть бути набагато ширшими і небезпечнішими.

"Те що сьогодні відбувається — це, так би мовити, квіточки. Тому що ми сьогодні не звертаємо за цією трагедією (смерть учасника акції протесту чорнобильців під час знесення намету - Gazeta.ua), яка сталася у Донецьку, на дуже важливі речі. Я як член Бюджетного комітету повинен звернути увагу, що вже пройшло дуже багато, як Кабінет міністрів повинен подати проект бюджету у другому читанні. Та Кабмін цього не робить", - розповів він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Влада хоче терміново поховати загиблого шахтаря – Павловський

"Натомість Азаров видає смішне розпорядження, яке урізає новорічно-різдвяні свята. Чому він це робить? Абсолютно зрозуміло. Тому що люди, які підуть на новорічні свята і не мають грошей на проведення цих свят — вони не можуть святкувати. Це робиться для того, щоб закрити якоюсь шторкою те бездіяння, ці неправильні кроки, які робить влада", - переконаний нардеп.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Проти чого масові акції протесту? - У Партії регіонів пояснили їхню недоцільність

За словами Семерака, сьогодні в уряді немає грошей "і вся ця хвалена стабільність, яка є в державі — це ніяка не стабільність, це повна дестабілізація"

Зараз ви читаєте новину «Азаров урізав новорічні свята, бо людям немає за що їх відзначати - "бютівець"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі