середа, 12 січня 2011 09:02

Азаров похвалився перед єврокомісаром податковим Майданом

Азаров похвалився перед єврокомісаром податковим Майданом

Акції протесту, які проходили в 2010 році, свідчать про демократичний розвиток України.

Про це під час зустрічі з єврокомісаром з питань розширення Штефаном Фюле сказав прем'єр-міністр Микола Азаров.

"Акції протесту, які проходили в країні, найкраща ілюстрація того, що незгодні мають можливість висловити свою позицію, і влада не перешкоджає цьому", - переконаний прем'єр.

"Необхідні, але важкі реформи, зокрема, підвищення тарифів на газ, електроенергію, звичайно, вони не додали популярності владі і дозволяли опозиції підвищити свій рейтинг, однак цього не сталося", - зазначив глава уряду.

В той же час, на думку Азарова опозиція не змогла запропонувати суспільству нових ідей.

"Опозиція – не змогла запропонувати суспільству конструктивної альтернативи, нових ідей, а тому її акції не отримали помітної підтримки у громадян", - резюмував керівник уряду, якого процитувала прес-служба Кабміну.

Раніше єврокомісар з питань розширення Штефан Фюле висловив занепокоєння вибірковим застосуванням законодавства в Україні.

Як відомо, правоохоронні органи порушують кримінальні справи проти окремих підприємців-мітингувальників і викликають на допити.

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Азаров похвалився перед єврокомісаром податковим Майданом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

16

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі