середа, 03 листопада 2010 12:02

Азаров похвалив "регіоналів" за нову політичну культуру на виборах

Азаров похвалив "регіоналів" за нову політичну культуру на виборах

Прем'єр Микола Азаров вважає, що партія влади започаткувала нову політичну культуру на місцевих виборах.

Про це він сказав на засіданні уряду у середу.

Азаров навів приклад Запорізької області, де кандидат від Партії регіонів, "який знає, що програв, цивілізовано привітав свого суперника".

"Це паростки нової політичної культури. Ми нарешті продемонстрували, що вибори - це не війна, а змагання програм і особистостей", - сказав він.

Азаров зауважив, що були поодинокі випадки конфліктів під час виборів, "але частіше за все це приклади заполітизованості зіткнення особистих амбіцій".

"Проте, як вирішать виборчі комісії, так тому і бути", - сказав він.

Азаров також висловив переконання, що всі політичні сили, які не задоволені результатами виборів, мають усі можливості їх оскаржити у суді.

"Хай звертаються до суду. Але поодинокі випадки суперечок не повинні загальмувати процес формування влади на місцях. Це повинно відбутися у найкоротший термін", - сказав він.

Керівник уряду також закликав місцеву владу якомога швидше сформувати вертикаль влади та почати працювати.

Нагадаємо, що в середньому по Україні за даними екзит-полів на місцевих виборах Партія регіонів отримала понад третину голосів виборців.

Українська правда

Зараз ви читаєте новину «Азаров похвалив "регіоналів" за нову політичну культуру на виборах». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі