середа, 26 грудня 2012 10:36

Азаров очікує від нових міністрів "злагодженої творчої роботи" і "практичних рішень"

Азаров очікує від нових міністрів "злагодженої творчої роботи" і "практичних рішень"
Микола Азаров закликав нових підлеглих дослухатися порад та критики. Фото: job-sbu.org

Прем'єр Микола Азаров переконаний, що новий уряд може зміцнити позитивні тенденції розвитку країни.

Про це він сказав на засіданні уряду в  середу.

"Кожен член нового уряду достатньо швидко повинен знайти практичні рішення, як забезпечити розвиток своєї галузі в умовах, коли в навколишньому світі продовжиться економінчий спад, коли конкуренція посилюється, а фінансові ресурси обмежені. Кожен повинен виявити максимум наполегливості, енергії та ініціативи. Кабінет міністрів - це єдина команда, яка зобов'язана втілювати політику президента України та економічне зростання, як основу так потрібних суспільству соціальних змін на краще. Це повинна бути напружена злагоджена творча робота", - зазначив прем'єр.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Табачника залишили як плювок в обличчя українцям"

За словами Азарова, уряд оновився майже на половину і помолодшав.

"У складі уряду 10 міністрів, які вперше очолили органи центральної влади. Водночас, кожен з них має особисті досягення та авторитет. Я переконаний, що їх свіжий погляд, сучасні знання а також практичні навички, отримані в реальній роботі у поєднанні з досвідом і технологічністю працівників міністерств, відомств дозволять нам вирішити найскладніші завдання", - наголосив голова уряду.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Народу — зарплату! Азарову — лопату!"

Азаров вимагає від підлеглих максимальної відповідальності, ініціативи, виваженості та уміння коригувати свої дії. За його словами, урядовці мають працювати прозоро, бути доступними для слушних порад і критики, завойовувати довіру і визнання суспільства.

 

Зараз ви читаєте новину «Азаров очікує від нових міністрів "злагодженої творчої роботи" і "практичних рішень"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі