середа, 07 вересня 2011 10:47

Азаров наказав до жовтня підготуватися до зими, інакше будуть звільнення

Азаров наказав до жовтня підготуватися до зими, інакше будуть звільнення

Підприємства паливно-енергетичного комплексу мають бути готовими до зими до 1 жовтня. Про це сказав Микола Азаров на засіданні уряду, повідомляє кореспондент Gazeta.ua.

"До забезпечення діяльності країни в осінньо-зимовий період залишилися лічені дні. Перекопані двори, розкидані труби та метушня 10 прорабів навколо одного робітника з лопатою, звісно, свідчить про бурхливу діяльність, але її вже треба завершувати", - наголосив прем'єр-міністр.

Він зазначив, що до 10 жовтня всі регіони мають подати комплексний звіт про підготовку до зими. Контролюватимуть це міністри Юрій Бойко та Анатолій Близнюк.

"Вимагаю звернути особливу увагу на тепло у школах та лікарнях. Про це ніхто крім держави не потурбується. Перше ж повідомлення про те, що десь мерзнуть діти або хворі - буде направленням на біржу праці голови місцевої адміністрації", - попередив Азаров.

Голова уряду також наголосив, що ще не готові близько 30% котелень. Це означає, за словами прем'єра, що є ризик аварій та втрат тепла.

Зараз ви читаєте новину «Азаров наказав до жовтня підготуватися до зими, інакше будуть звільнення». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі