четвер, 14 квітня 2011 11:40

Азаров гарантує вільну торгівлю з ЄС цього року

Азаров гарантує вільну торгівлю з ЄС цього року

Премєр-міністр України Микола Азаров запевнив, що угода з ЄС про зону вільної торгівлі буде підписана до кінця цього року.

Як повідомила прес-служба Кабміну, про це глава українського уряду заявив на спільній прес-конференції з прем'єр-міністром Польщі Дональдом Туском.

Азаров відзначив прогрес у переговорах з Європейським Союзом про підготовку угоди про зону вільної торгівлі між Україною та ЄС. Угода буде підписана до кінця поточного року.

"Певний прогрес у переговорах є. І ми плануємо нашу роботу так, щоб цього року завершити цей складний переговорний процес. Так, щоб був досягнутий компроміс між інтересами України і Європейського Союзу", - сказав чиновник.

У свою чергу Дональд Туск підкреслив, що Польща підтримуватиме євроінтеграційні прагнення України під час свого головування в ЄС.

"Якщо йдеться про європейську інтеграцію, то ми вважаємо, що всі прагнення України в бік Європейського Союзу є обґрунтованими, і ви завжди можете розраховувати на нашу солідарність і підтримку всіх заходів, які Ви здійснюєте в цьому напрямку", - наголосив Туск, додавши, що Польща зробить усе можливе для того, щоб угода про створення ЗВТ між Україною і ЄС була підписана під час головування Польщі у Європейському Союзі.

Зараз ви читаєте новину «Азаров гарантує вільну торгівлю з ЄС цього року». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі