понеділок, 17 грудня 2012 20:33

"Азаров - це шістка, від якого нічого не залежить" - нардеп

"Азаров - це шістка, від якого нічого не залежить" - нардеп
Андрій Павловський. Фото: ukr.obozrevatel.com

Українська влада поводиться по відношенню до свого народу як окупанти.

Про це у коментарі Gazeta.ua сказав народний депутат від "Батьківщини" Андрій Павловський.

"За всіма прогнозами економістів, ситуація в економіці в 2013 році буде дуже складна. Тому що на цей рік припадає пік виплат зовнішньої заборгованості. Є також проблема і з виробництвом. Ви бачите, що протягом останній півроку з місяця до місяця падає промислово виробництво", - наголосив він.

Нардеп також зазначив, що очікуються і серйозні проблеми у пенсійному фонді.

"У нас буде проблеми з наповненням бюджету, вже є проблеми з виплатами пенсій. У пенсійному фонді страшенний дефіцит і так звана пенсійна реформа, яку робили Азаров і Тігіпко не вирішила проблем з дефіцит пенсійного фонду. Вони образили всіх жінок, додавши роки до виходу на пенсію, а разом з тим дірку у пенсійному бюджету не закрили. То для чого це треба робити взагалі? Зараз вони красиво написали, що нібито у міністерстві соціальної політики буде величезна сума — 88 млрд грн, але з них — 83 млрд — це будуть дотації пенсійного фонду, таким чином вони будуть закривати дірку", - підкреслив Павловський.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Азарова призначили прем'єром, бо він не конкурент Януковичу на виборах — Корчинський

Він додав: "От ціна тим реформам і ціна роботи цього уряду і цієї влади на чолі з Януковичем".

Нардеп зазначив, що причину цьому варто шукати саме не в уряді, а в президенті, бо тільки від нього все в країні залежить.

"Ми всі розуміємо, що Азаров — це шістка, від якої нічого не залежить. Бо зараз вся влада після конституційного перевороту узурпована у руках Януковича. Він і цар, і бог і має повноважень більше, ніж в Російській імперії. Уряд — це лише виконавчий відділ в Адміністрації президента. Не більше того. Немає значення ні прізвище прем'єра, міністрів — вони всього лише обслуга, шістка в Адміністрації Януковича", - зауважив він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Експерт вважає, що Азаров буде працювати в екстремальних умовах

Павловський додав: "Зараз купує, забирає всі солодкі посади родина Януковича. Кожен міністр з уряду Азарова з мільйонера став мільярдером. Заради цього вони і працюють. Вони дбають про свої кишені, свої офшорні рахунки, їхні діти навчаються за кордоном і заради цього вони і працюють. Вони своє майбутнє і майбутнє своїх дітей ніяк не пов'язують з Україною. Це такі тимчасові люди, які вижимають країну як лимон. Вони поводяться щодо народу як окупанти. Вони розглядають населення України як таке безмовне бидло, з якого вони будуть вичавлювати надприбутки".

Зараз ви читаєте новину «"Азаров - це шістка, від якого нічого не залежить" - нардеп». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

43

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі