середа, 13 квітня 2011 12:50

Автомобілів, як у Колеснікова, виявилося лише сім у всій Україні
7

В Україні офіційно продано і замовлено лише п'ять автомобілів Bentley Mulsanne. Ще два завезені в Україну з порушенням закону.

Про це Gazeta.ua розповів менеджер з продажу ексклюзивного дилера Bentley.

Одним з власників рідкісної для нашої країни моделі є віце-прем'єр-міністр - міністр інфраструктури Борис Колесніков, про що свідчить оприлюднена ним напередодні декларація про доходи.

Як розповіли в автосалоні, мінімальна ціна на Mulsanne, що здатен розвинути швидкість до 239 км / год, починається від 330 тис. євро. При замовленні додаткової комплектації вартість зростає до 360-365 тис. євро.

Охочим придбати автомобіль доведеться почекати - вчора в київському автосалоні придбали останню модель.

"Якщо потрібно терміново, можна подивитися в європейських дилерів. Ми, як офіційні дилери, бачимо, що у кого стоїть на складі, а вони - що є в наявності у нас. Машину з Європи протягом тижня привозять сюди. Розмитнення і сертифікація займає до 5 днів. У принципі, 10 днів - це найбільший максимум, щоб отримати машину. Якщо ж купувати не "базу", а "під себе", то потрібно чекати 4-6 місяців", - розповів менеджер автосалону, додавши, що відомо про ввезення в Україну двох Mulsannene з обходом сплати податків, тобто поза офіційного дилера.

Фахівець також зазначив, що конкурентом моделі є Rolls Royce Phantom, підкресливши, що Mulsannene вигідно відрізняється просторістю салону.

Крім того, менеджер підкреслив, що кузов Mulsanne виконаний з алюмінію з елементами секретних інгредієнтів, що використовують в аерокосмічній сфері.

Нагадаємо, згідно з декларацією Колеснікова, в його власності, крім Bentley Mulsannene, перебувають Bentley Continental Flying Spur, Mersedes S-600 L. Члени родини віце-прем'єра володіють автомобілем Mersedes S-500 L.

Зараз ви читаєте новину «Автомобілів, як у Колеснікова, виявилося лише сім у всій Україні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

34

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі