пʼятниця, 26 вересня 2014 20:55

Австрійське громадянство Ляшка, виявилось олігархічним фейком (Документ)
2

Прес-служба партії Олега Ляшка повідомила про отримання офіційної відповіді з посольства Австрії в Україні на запит щодо наявності у лідера Радикальної Партії австрійського громадянства.
"У листі, за підписом посла Австрії в Україні Вольфа Дітріха Хайма, міститься вичерпна відповідь щодо відсутності австрійського громадянства у Олега Ляшка", - зазначено в заяві прес-служби.

Прес-служба партії повідомляє про направлення офіційних листів до видань, які розповсюдили завідомо неправдиву інформацію з вимогою її спростування.
Коментуючи ситуацію, лідер Радикальної партії Олег Ляшко порекомендував: "особам, відповідальним за створення та поширення неправдивої інформації перевірити наявність у своїх кишенях паспортів Кіпру, Швейцарії, Ізраїлю та Росії."

"Поширення недостовірної інформації про австрійське громадянство та будь-яких інших неправдивих даних про мене, є помстою олігархів за мою позицію щодо необхідності повернення у власність держави Кременчуцького нафтопереробного заводу та підприємства Укрнафта, яке контролюється групою "Приват", - заявив Олег Ляшко.

Даний факт спростовує і інші нападки на Олега Ляшка, які зачастили в останні дні на деяких телевізійних каналах. Через те, що Ляшко зайняв жорстку антиолігархічну позицію та не взяв жодного ставленника олігарха до своїх списків.

Зараз ви читаєте новину «Австрійське громадянство Ляшка, виявилось олігархічним фейком (Документ)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі