середа, 22 вересня 2010 15:00

Яворівський: Заяви Табачника – це маячня хворої людини

Яворівський: Заяви Табачника – це маячня хворої людини

Народний депутат Володимир Яворівський вважає, що міністр освіти та науки Дмитро Табачник політично хвора людина.

Про це він заявив Gazeta.ua, коментуючи заяву Табачника про те, що "Західна Україна є печерним заповідником націоналізму".

"Це навіть не стаття. Це просто маячня політично хворої людини. Міністр освіти опускається до рівня, коли значну частину населення, своїх співвітчизників не визнає за людей. Позбавляти народ, націю ідеї патріотизму може або перевертень, або агент. Через те Табачнику ніхто не дивується. Найгірше те, що це робить представник єврейської національності. Я просто дивуюсь, як євреї самі не повстануть, і не вимагають його відставки. Адже він кидає тінь на весь єврейський народ. Сьогодні кожен українець прекрасно знає, хто такий Табачник, який створює із себе миролюбного ребе", - зазначив нардеп.

На думку Яворівського, призначення Табачника міністром освіти було продиктоване нинішній владі з-за кордону.

"Я переконаний, що його ставив міністром освіти не Азаров, і навіть не Янукович. Ця ставка пішла з-за меж України, як "обязаловка". Вони думають, що уб"ють нашу науку, нашу історію. Якщо її не убила за 350 років ціла система, то один бездарний Табачник її з наших душ і нашої свідомості не виб"є", - наголосив "бютівець".

Зараз ви читаєте новину «Яворівський: Заяви Табачника – це маячня хворої людини». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

77

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі