понеділок, 04 вересня 2017 15:55

Аваков і Насіров пішли в атаку на Саакашвілі

Аваков і Насіров пішли в атаку на Саакашвілі
У столичних судах зареєстрували 4 позови до Міхеіла Саакашвілі. Фото: BBC

Проти екс-губернатора Одеської області Міхеіла Саакашвілі подали чотири позови про захист честі, гідності та ділової репутації.

Про це інформує "Інтерфакс-Україна".

Позиваються до Саакашвілі міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков, відсторонений голова Державної фіскальної служби Роман Насіров, народні депутати від фракції "Народний фронт" Андрій Іванчук і Сергій Пашинський. Розглядатимуть справи у вересні-жовтні, а також у грудні цього року.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тітушки, Ляшко, перекрита дорога - у Саакашвілі готуються до провокацій у день його повернення

У грудні 2015 року на засіданні Національної ради реформ сталася сварка, яка закінчилася тим, що Аваков плеснув водою зі склянки вбік Саакашвілі і вигукнув: "Котися до чорта із моєї країни".

2016-го Саакашвілі звинуватив Насірова в корупції і блокуванні реформ.

27 липня президент Петро Порошенко позбавив Саакашвілі громадянства України. Зараз він перебуває за кордоном. Заявив, що 10 вересня прибуде з Польщі на кордон України і через пункт пропуску "Краковець" (Львівська область) спробує в'їхати в Україну. Однак українські прикордонники не збираються його впускати до країни, оскільки український паспорт Саакашвілі вже недійсний.

Зараз ви читаєте новину «Аваков і Насіров пішли в атаку на Саакашвілі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі