пʼятниця, 18 серпня 2006 12:56

Астрологи передбачають кризу в Україні

Астрологи прогнозують чергову політичну кризу в Україні. Таку думку вони висловили на десятій ювілейній міжнародній конференції зоряних прогнозистів, яка відбувається в Одесі.

Спеціально до нинішньої конференції астролог Ігор Нікішин з київського астрологічного центру Павла Глоби склав великий політичний прогноз для держави Україна. За його словами, справжня криза очікує Україну в жовтні 2006 року. Астрологи не пророкують реальної загрози, проте, вважають, що криза у нас буде тривала.

- Я передбачаю, що ситуація почне покращуватися десь з середини лютого місяця, але там потрібно буде політичним лідерам якимсь, узяти на себе відповідальність. Чому такий важливий цей листопад-жовтень 2006 року. Тому що це будуть не просто події, а події, які закладуть тенденції, - зазначив Нікішин.

Окрім гороскопу для України, астрологи проаналізують і зіставляють карти народження найвідоміших мерів Одеси. Також на цій конференції українські астрологи мають намір об"єднатися в професійний союз, пише УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «Астрологи передбачають кризу в Україні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі