понеділок, 20 липня 2015 13:53

Ярошу треба покінчити з політичною франшизою - експерт

Ярошу треба покінчити з політичною франшизою - експерт
Фото: uapress.info

Акція "Правого сектору", яка повинна завтра пройти у Києві, матиме мобілізаційний характер. Про це в коментарі Gazeta.ua сказав політолог Андрій Золотарьов.

"Враховуючи мертвий політичний сезон, коли люди у відпустках, на городах, у акцій "Правого сектору" не було масової підтримки. Тому на вівторкову теж особливих надій не покладають. Навряд вона матиме серйозні наслідки. А восени ситуація може бути зовсім іншою", - зазначив він.

За словами експерта, події в Мукачево стали несподіванкою як для влади, так і для керівника "Правого сектору" Дмитра Яроша. "Там не було стратегічного плану, що було легко прослідкувати по заявах. Починаючи зі слів про останній бій, закінчуючи тим, що треба направити тих, хто проштрафився, до зони АТО, щоб вони спокутували свою провину. Виявилося, що Ярош контролює "Правий сектор", як свого часу Олег Тягнибок Ірину Фаріон, яка їздила по дитячих садках", - зауважив Золотарьов.

"Ярошу треба покінчити з політичною франшизою, коли будь-яка людина з будь-яким минулим та нахилами може начепити наліпку "Правого сектору" та займатися "робінгудством". Якщо надалі так продовжуватиметься, організацію очікує катастрофа. Українці дуже швидко змінюють свої вподобання. Якщо минулого року "правосеки" були для них героями, то зараз опинилися у кримінальних хроніках. Це не додає балів "Правому сектору". Якщо Ярош не розбереться в цій ситуації, не треба плекати надію на політичну перспективу", - додав політолог.

Зараз ви читаєте новину «Ярошу треба покінчити з політичною франшизою - експерт». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі