вівторок, 20 листопада 2018 10:25

Ярош прокоментував об'єднання націоналістів перед виборами

Ярош прокоментував об'єднання націоналістів перед виборами
Ярош підкреслив, що одне з головних завдань - протидіяти прокремлівським реваншистам. Фото: apostrophe.ua

Лідер Української добровольчої армії Дмитро Ярош привітав рішення націоналістичних сил про єдиного кандидата в президенти.

Про це він написав у своєму Fаcebook.

"Сподіваюсь, що національна ідея та постать Руслана Кошулинського стануть об'єднуючими факторами не тільки для націоналістів і не тільки на виборах, а для широкого українського патріотичного фронту на різних ділянках суспільного життя...

Утвердження ідеї державності української нації та протидія прокремлівським реваншистам - головні завдання для українців на найближчу перспективу. І найважливіше, щоб за виборчими процесами ми, українці, не забули, що йде війна за незалежність і соборність. Бо, як правило, ворог б'є тоді, коли цього не сподіваєшся. Знаю, що у кремлівських карликів нічого не вийде і вони будуть горіти в пеклі. Впевнений, що ми здолаємо всі непорозуміння та труднощі та перемога буде за нами", - наголосив Ярош.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ярош висловився про вибори та свою участь

Націоналістичні організації підтримали свободівця Руслана Кошулинського як кандидата в президенти на виборах 2019-го. Заяву підписали лідери "Свободи", "Правого сектора", Організації українських націоналістів, Конгресу українських націоналістів і "С14". Лідер "Національного корпусу" Андрій Білецький раніше висловлював бажання брати участь у президентській гонці.

Зараз ви читаєте новину «Ярош прокоментував об'єднання націоналістів перед виборами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі