середа, 29 січня 2014 10:23

Арбузов почав роботу у Кабміні з жалоби за загиблими та співчуттів побитим і постраждалим

Арбузов почав роботу у Кабміні з жалоби за загиблими та співчуттів побитим і постраждалим
Сергій Арбузов Фото: lenta-ua.net

Уряд України готовий забезпечити належні умови для досягнення національної стабільності, заявив в.о. глави українського уряду, перший віце-прем'єр Сергій Арбузов.

"Зараз опозиція і влада продовжують діалог по виходу з кризи. Необхідно виявляти взаємну повагу, потрібно відмовитися від агресії та ультиматумів, досягти порозуміння та діалогу... Уряд зі свого боку готовий забезпечити належні умови для досягнення національної стабільності", - сказав він, відкриваючи засідання уряду в середу.

Арбузов висловив співчуття сім'ям всіх загиблих у протистояннях і жаль про те, що при цих подіях постраждало багато людей, в тому числі журналісти. Він висловив сподівання, що більше жертв і постраждалих не буде.

Нагадаємо, що першими відомими іменами жертв протистоянь з правоохоронцями в Києві стали Сергій Нігоян, Михайло Жиздневський і Юрій Вербицький.

Крім того, тривають суди над підозрюваними в участі у протестах на Грушевського.До прикладу, затриманих  Юхима Дишканта, Артура Ковальчука та Дмитра Москальця досі тримають у СІЗО.

Зараз ви читаєте новину «Арбузов почав роботу у Кабміні з жалоби за загиблими та співчуттів побитим і постраждалим». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі