пʼятниця, 24 квітня 2020 19:06

Арахамія відреагував на погрози Грузії

Арахамія відреагував на погрози Грузії
Арахамія наголосив, що Грузія не завдасть Україні серйозних проблем. Фото: Zik.ua

Голова фракції "Слуга народу" Давид Арахамія прокоментував погрози Грузії про можливе відкликання свого посла з України, якщо Міхеіла Саакашвілі призначать віцепрем'єром з питань реформ.

Арахамія наголосив, що Грузії не вдасться завдати Україні великих проблем. Також він зазначив, що вважає Саакашвілі хорошою людиною. Про це Арахамія сказав в коментарі OBOZREVATEL.

"Чому Грузії так нервується? Можна було б просто абсолютно відреагувати. Хтось когось взяв, навіть не на першу особу, не на другу, а віцепрем'єр. Навіщо тоді чинити таку політичну агресію? Дуже дивно бачити, коли на суверенне рішення нашої країни невелика країна поруч, яка значно менша, так реагує", – сказав Арахамія.

"Якщо у нас будуть проблеми дипломатичні, то у Грузії вони будуть сильніші, ніж у нас. Це ж не США, які кажуть: "У вас будуть дипломатичні проблеми". Це Грузія. Треба про це не забувати", – додав він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Саакашвілі приїхав на "майданчик Януковича" до "слуг". Подейкують, голосів за призначення немає

Арахамія підкреслив, що сам є грузином і чудово розуміє, як сприймається Саакашвілі за нинішньої влади.

"Це просто спроба чинити тиск. У нас суверенна держава, і ніяка країна у світі не буде нам розповідати, кого нам треба призначати на посаду віцепрем'єра, а кого не треба. Тут абсолютно неправильна риторика. Ми точно з грузинами знайдемо спільну мову, ми братні народи, ми чудово порозуміємося, це гостинна країна", – переконаний голова фракції.

Арахамія також наголосив, що до карантину Україна посідала друге місце за кількістю потоку туристів до Грузії. Тому, вважає політик, Тбілісі не захоче втратити цей сегмент клієнтів.

Посол Грузії в Україні Теймураз Шарашенідзе заявив, що можливе призначення третього президента Грузії й ексголови Одеської облдержадміністрації Міхеіла Саакашвілі на посаду віцепрем'єр-міністра з реформ у Кабінеті міністрів України з великою ймовірністю буде сприйняте у Тбілісі як недружній і неприйнятний з боку стратегічного партнерства крок.

Зараз ви читаєте новину «Арахамія відреагував на погрози Грузії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі