середа, 23 жовтня 2019 15:58

Арахамія про підкуп "слуг народу": Маю свідків і приведу їх на ефір

Арахамія про підкуп "слуг народу": Маю свідків і приведу їх на ефір
"Слуги" скаржилися Арахамії, що їм пропонують хабарі. Фото: rbc.ua

Лідер фракції "Слуги народу" Давид Арахамія заявив, що має свідків намагань підкупити нардепів і одного з них приведе на телеефір.

Про це він сказав, спілкуючись із журналістами.

"Завтра мене запросили на "1+1" на "Право на владу". Я туди приведу одного свідка, який в ефірі дасть свідчення про 30 тисяч доларів. Щоб уся країна подивилася, що це таке. Спочатку ми почули сигнали. Один депутат до мене підійшов, каже: "Мені якісь люди пропонують 25 тисяч доларів за те, що я вийду чи утримаюся від голосування". Ми це зафіксували. Потім інша підійшла, каже "Мені 30 пропонують".

Це свідки того, що гроші пропонували. У нас нема прямих доказів, інакше була б інша розмова - не з журналістами, а з НАБУ", - сказав Арахамія.

Він висловив упевненість, що жоден зі "слуг народу" не взяв хабар.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Якщо брали - відповідатимуть: Зеленський відреагував на корупційний скандал у "Слузі народу"

САП відкрила провадження, у межах якого перевірить, чи отримували 11 нардепів "Слуги народу" по $30 тиc. за голосування проти законопроекту щодо ліквідації корупційних схем під час оцінки об'єктів нерухомості на засіданні фінансового комітету.

Раніше керівництво Офісу президента та партії "Слуга народу" вимагали, щоб депутати СН, які є членами фінансового комітету та авторами кількох законопроектів, пройшли детектор брехні.

Зараз ви читаєте новину «Арахамія про підкуп "слуг народу": Маю свідків і приведу їх на ефір». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі