середа, 14 жовтня 2020 19:16

Арахамія підтримав скорочення армії

Арахамія підтримав скорочення армії
Треба вести розмови та прорахунки щодо можливого скорочення численності армії - Арахамія. Фото: Reuters

Голова парламентської фракції "Слуга народу" Давид Арахамія виступає за розмови та прорахунки щодо скорочення української армії, завдяки чому зменшувати бюджет "проїдання" та збільшувати бюджет розвитку.

Таку думку він висловив в ефірі одного із телеканалів.

"Я повністю погоджуюся з такими принципами, що насправді треба вести розмови та прорахунки щодо можливого скорочення численності армії для того, щоб... чи збільшення бюджету, але ми розуміємо, що бюджет - це така цифра, якої постійно не вистачає, вона захищена статтями для оборони, але завжди немає коштів для того, щоб переозброювати армію, придбати нові речі, нове озброєння, нові технології, займатися вивченням, і тому дійсно, якщо ми будемо зменшувати бюджет проїдання і трохи збільшувати бюджет на розвиток, на інновації, то спроможність нашої армії, вона буде зростати", - зазначив він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Українських воїнів привітали всі парламентські партії крім ОПЗЖ

За словами Арахамії, це те, що треба, аби стримувати військову агресію з боку Російської Федерації і будь-яких інших потенційних ворогів, яких може отримати Україна.

Сьомий рік триває агресія РФ проти України. У березні 2014-го російський окупант захопив Крим. Також російська армія захопила райони Донецької і Луганської областей. Там діють російські окупаційні адміністрації.

Зараз ви читаєте новину «Арахамія підтримав скорочення армії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі