неділя, 17 жовтня 2010 12:57

Януковович міняє незалежність Україні на гроші - Тимошенко

Януковович міняє незалежність Україні на гроші - Тимошенко

Владна команда є випадковою, тимчасовою нелогічною і має бути усунена.

Про це на 10 з'їзді партії Батьківщина сказала її лідер Юлія Тимошенко.

За її словами, сьогоднішні керівники держави не вважають народ повноцінною нацією.

Лідер "Батьківщини наголосила, що сьогодні в Україні немає судів, Верховної Ради, силовиків, які б стояли на захисті держави та народу і крок за кроком не стає головної основи народовладдя-чесних виборів.

Тимошенко впевнена, що "Батьківщина" має зрозуміти сутність провладної команди.

"Головна відмінність цієї влади від попередників в тому, що вони не сприймаються своє перебування на вищих посадах в державі як служіння народу і як обов'язок або, хоча б, управління великою державою. Вони сприймають державу і свою cутність як володіння Україною. Вони ведуть себе як власники", - зазначила екс-прем'єр.

Лідер "Батьківщини" підкреслила, що все що є в державі поділяється на дві частини-профільні активи надра фінансові потоки, а також непрофільні-незалежність країни, мова, історія культура освіта і віра.

"Вони ці непрофільні активи обмінюють на те, що для них є більш зрозуміло та актуально-на дзвінку монету. Іде такий обмін",-додала Тимошенко.

За її словами, члени команди Януковича проводять між собою змагання-у кого більші яхти вілли та маєтки.

Екс-прем'єр також заявила, що головний лозунг "регіоналів" реалізували тільки для невеликої кількості людей, які біля Януковича.

Лідер "Батьківщини" впевнена, що її команда має зупинити все те, що стало реальністю в державі і поміняти хід подій.

Тимошенко також нагадала, що під час виборів український народ кожного разу робить ставку на лідера - месію, але весь час помиляється, "тому єднання має бути навколо ідеї, розуміння шляху, яким має йти країна".

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Януковович міняє незалежність Україні на гроші - Тимошенко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

15

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі