пʼятниця, 23 листопада 2012 18:42

Янукович звільнив Герман

Янукович звільнив Герман
Ганна Герман звільнена з посади Радника президента України. Фото: ukrlife.ne

Президент України Віктор Янукович підписав указ Про звільнення Ганни Герман з посади Радника президента України - Керівника Головного управління з гуманітарних і суспільно-політичних питань Адміністрації президента України. Про це повідомляє прес-служба глави держави.

"Звільнити Герман Ганну Миколаївну з посади Радника президента України - Керівника Головного управління з гуманітарних і суспільно-політичних питань Адміністрації президента України у зв'язку з обранням її народним депутатом України", - йдеться в указі президента № 653/201.

Також Янукович звільнив Станіслава Скубашевського зпосади заступника глави Адміністрації президента України у зв'язку з обранням його народним депутатом України.

Нагадаємо, раніше Янукович звільнив Нестора Шуфрича з посади заступника Секретаря Ради національної безпеки і оборони України та главу Державної митної служби Ігора Калетника у зв'язку з обранням їх народними депутатами.

Зараз ви читаєте новину «Янукович звільнив Герман». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

41

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі