пʼятниця, 21 січня 2011 14:59

Янукович засудив спроби підірвати єдність України

Янукович засудив спроби підірвати єдність України

Президент Віктор Янукович привітав українців з Днем Соборності.

"Ця дата, це дія народу Україну залишили для нащадків приклад, прообраз майбутнього об'єднання. Минуло багато років з тих пір, але прагнення українців жити в об'єднаному соборній державі завжди зміцнювало наш народ як зріле світове співтовариство, яке здатне будувати потужне миролюбна демократична держава", - сказано у привітанні глави держави, яке цитує його прес-служба.

Янукович також засудив "спроби підірвати соборність і єдність нашого народу, спроби протиставити одну частину наших громадян іншій".

"Я за те, щоб ми шукали те, що спільне для людей, незалежно від того, проживають вони на заході чи сході України", - підкреслив президент.

Він також зазначив, що українців об'єднує "прагнення жити в добробуті та світі, мати можливість забезпечити майбутнє дітей, а літнім людям - гідну старість".

"Дата 22 січня ще раз дає нам приклад такого єднання навколо спільних цінностей", - підсумував глава держави.

День Соборності України - державне свято України. Відзначається щорічно 22 січня, в день проголошення у 1919 році Акту возз'єднання Української Народної Республіки (УНР) і Західно-Української Народної Республіки (ЗУНР).

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Янукович засудив спроби підірвати єдність України». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі