понеділок, 20 серпня 2012 20:07

Янукович залишив Тігіпка без заступника

Янукович залишив Тігіпка без заступника
Віктор Янукович звільнив Василя Надрагу. Фото: lifedon.com.ua

Президент України Віктор Янукович звільнив першого заступника міністра соціальної політики України Василя Надрагу з посади.

"Звільнити Надрагу Василя Івановича з посади першого заступника міністра соціальної політики України", - йдеться в тексті відповідного указу, підписаного главою держави і опублікованого на його офіційному сайті в понеділок.

Як повідомлялося, Янукович призначив Надрагу першим заступником міністра соціальної політики 24 грудня 2010 року. До цього Надрага очолював Міністерство праці та соціальної політики.

Згідно з указом "Про оптимізацію системи центральних органів виконавчої влади" від 9 грудня 2010 року, в результаті реорганізації Міністерства праці та соціальної політики створено Міністерство соціальної політики і Державна інспекція України з питань праці. У зв'язку з цим віце-прем'єр Сергій Тігіпко отримав нову посаду міністра соціальної політики.

Зараз ви читаєте новину «Янукович залишив Тігіпка без заступника». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі