середа, 08 травня 2013 17:29

Янукович висидів увесь футбольний матч дитячих команд у "Артеку"
7

Фото: Фото: comments.ua

Сьогодні під час візиту президента України Віктора Януковича в міжнародний дитячий центр "Артек" охорона з усією відповідальністю поставилася до безпеки голови держави. Окрім журналістів, через металодетектор провели близько тисячі дітей-артеківців. Крім того, на території були помічені снайпери, передає сайт "Крым.Комментарии".

Дітей на стадіон стали заводити більше ніж за півгодини до прибуття президента.

Взяти участь у церемонії відкриття після реконструкції головного стадіону "Артека" Янукович прибув у супроводі голови кримського уряду Анатолія Могильова, голови Федерації футболу України Анатолія Конькова і міністра молоді та спорту України Равіля Сафіулліна.

Янукович з трибуни привітав артеківців з новим стадіоном і повідомив, що в майбутньому тут зможуть проходити змагання з дитячого футболу міжнародного рівня.

"Ми подумаємо спільно і дуже скоро видамо концепцію проведення змагань з дитячого футболу в Україні, можливо, міжнародного рівня і з фіналом тут, в "Артеку" щорічно", - сказав президент.

Після цього він разом з супроводжуючими його чиновниками подивився товариський матч між юнацькими командами "Артека" і збірної Ялти. По завершенні матчу голова держави разом з кримським прем'єром швидко пішли, а Коньков і Сафіулін подарували артеківцям футбольні м'ячі.

Зараз ви читаєте новину «Янукович висидів увесь футбольний матч дитячих команд у "Артеку"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

13

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі