пʼятниця, 25 вересня 2009 10:23

Янукович: Все, що робила Тимошенко, я робитиму навпаки

Янукович: Все, що робила Тимошенко, я робитиму навпаки
Лідер Партії регіонів Віктор Янукович у разі свого обрання Президентом виправить все, що зробила Прем"єр-міністр Юлія Тимошенко. Про це він заявив в інтерв"ю журналу "Кореспондент", відповідаючи на питання, чим його правління відрізнятиметься від правління Тимошенко.

"Ось все, що робила Тимошенко, я все робитиму навпаки. По-перше, що зробили Тимошенко і Ющенко? Вони знищили державність. Я її відновлю. Я відновлю законність на території України. Друге, вони зруйнували всю вертикаль державного управління виконавчої влади. Я відновлю її. І підніму дисципліну на високий рівень. Я ніколи не піду на такі руйнівні кроки у відносинах з Росією, як це було зроблено ними", - уточнив лідер опозиції.

Відповідаючи на питання, як далеко він готовий піти, щоб поліпшити відносини з Росією, Янукович сказав: "Ми завжди повинні знаходити консенсус з Росією у взаємовигідних питаннях. Я завжди, перш за все, захищатиму інтереси України. Наприклад, ми зацікавлені поставляти до Росії м"ясомолочні продукти. А інтерес Росії в цьому великий чи ні? Я Вам скажу: Росії можуть ці продукти поставляти і інші країни. Аналогічні ситуації виникають на ринку металу. Росія - могутній гравець на світовому ринку металопродукції. А Україна теж неслабкий. Якщо ми починаємо один з одним жорстко змагатися, втрачають і Україна і Росія... Ми починали з Росією працювати, і зовнішньоторговельний оборот у нас з Росією був біля $ 17 млрд., а закінчили, я маю на увазі мій уряд, з оборотом більш $ 30 млрд."

Разом з тим, Янукович відзначив, що не виключає подальшої співпраці з Тимошенко. "Якщо під час виборчої кампанії у неї з"явиться здоровий глузд, ми не проти... Ми не згадуватимемо старі справи, ні з ким з наших опонентів. Все, що стосується виходу з кризи, економіки, ми готові по цих питаннях об"єднуватися зі всіма без виключення", - підсумував він, повідомляє Ліга.

Зараз ви читаєте новину «Янукович: Все, що робила Тимошенко, я робитиму навпаки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі