четвер, 13 листопада 2008 08:15

Янукович в Раді збере "своїх"

Янукович в Раді збере "своїх"
У четвер, 13 листопада, Верховна Рада України продовжить свою роботу в пленарному режимі. Початок засідання традиційно запланований на 10:00.

Крім того, сьогодні в парламенті відбудеться засідання опозиційного Кабінету Міністрів під головуванням Віктора Януковича. Журналісти запрошені на захід на 14:30.

Вчора, 12 листопада, Верховна Рада України відкликала Арсенія Яценюка з посади спікера парламенту. За таке рішення проголосували 233 народних депутата. Зокрема, пропозицію про відставку Яценюка підтримали 175 депутатів Партії регіонів, 1 депутат від БЮТ, 10 - від НУНС, 27 - від КПУ і 20 - від Блоку Литвина.

Ще раніше Рада усунула Яценюка від виконання обов"язків Голови ВР. З цією пропозицією, внесеною фракціями Партії регіонів, КПУ і Блоку Литвина погодився 231 народний депутат.

Вранці в середу парламент прийняв Постанову про зміну способу голосування з питання відкликання Голови Верховної Ради (N 3351-п), згідно з якою голосування по відставці спікера проводилося у відкритому режимі, повідомляє Ліга.

Зараз ви читаєте новину «Янукович в Раді збере "своїх"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі