вівторок, 15 червня 2010 19:07

Янукович поїхав з роботи о третій годині (ФОТО)
5

Сьогодні президент Віктор Янукович закінчив свій робочий день о 15.45. Щоб спокійно доїхати додому, для нього перекрили рух на вул. Грушевського на Європейській площі. О 15.51 на великій швидкості його кортеж промчав по Володимирському узвозу в бік Поштової площі. 

Водії, яких зупинили, тисли на клаксони. Кричали: "Скільки можна так знущатися над людьми, перекриваючи дорогу?".

"Сиди і мовчи!" - закричав у відповідь міліціонер. Водії не припиняли сигналити і коли о 15.52 рух для них відкрили. На маршруті Януковича чергували 40 міліціонерів.

На повороті до "Межигір'я" у селі Нові Петрівці Вишгородського району чергували дві машини з міліціонерами. Навіть за годину після його приїзду додому, міліціонери залишалися на дорозі по маршруту слідування кортежу.


Близько 17.30 з прохідної резиденції "Межигір'я" почали виходити робітники, які працюють у Януковича. Їх пропускали на прохідній три охоронці і перевіряли паспорти. За 30 хв звідти вийшло 56 робітників та виїхало кілька кранів і вантажівок. Робітники в основному були в брудних футболках, шортах та капцях. У багатьох видно було штукатурку на одязі.

"Ми у Віктора Федоровича добре заробляємо. На хліб із маслом хватає", - зізнався один із робітників, який поливає газони у глави держави.

Написи на паркані уздовж маршруту кортежу Януковича

Також по маршруту Януковича відремонтували 7 км дороги на вул. Богатирській. Роботи тривали кілька ночей поспіль. Зараз дорогу вже відкрили.

Фото: Тарас Подолян/Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Янукович поїхав з роботи о третій годині (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

43

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі