понеділок, 29 березня 2010 14:25

Янукович пропонує суддям КС по мільйону доларів - Тимошенко

Янукович пропонує суддям КС по мільйону доларів - Тимошенко

Суддям Конституційного суду пропонують по мільйону доларів за визнання коаліції легітимною.

Про це на брифінгу сказала лідер БЮТ Юлія Тимошенко.

"Суддів викликають до представників Януковича, вимагають або прийняти рішення, що коаліція створена конституційно, або пропонують декілька інших варіантва: написати заяву за власним бажанням. Тоді пропонуються пенсійне забезпеч та посади. Або погрожують звільненням за порушення присяги. А тим, хто залишається та погоджується працювати на Януковича пропонують винагороду. За рішення про коаліцію пропонують 1 млн доларів", - сказала екс-прем"єрка.

Тимошенко не назвала, звідки в неї така інформація: "Це загальновідомо. Інформація у мене безпосередньо із суду".

Тимошенко каже, що зараз у Конституційному суді - епіцентр подій. Від того, яке рішення приймуть судді буде далі розвиватися політичне життя. Вона каже, що єдине конституційне рішення суду- визнання коаліції нелегітимною.

Тимошенко також заявила, що БЮТ ініціюватиме звільненя суддів, які голосуватимуть за легітимність нинішньої коаліції.

В той же час обіцяє, що не дозволить Януковичу звільнити жодного з конституційних суддів.

"Будемо відслідковувати укази президента, які пов"зані з Конституційним судом. І усіма можливими парламентськими засобами не дамо йому звільнити суддів, бо зараз іде ламання суду через коліно. І країна у одному кроці, щоб залишитися без КС", - наголосила Тимошенко.

Gazeta.ua
Зараз ви читаєте новину «Янукович пропонує суддям КС по мільйону доларів - Тимошенко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

38

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі