пʼятниця, 25 лютого 2011 16:07

Янукович про відставку уряду: "Кадрові рішення будуть"

Янукович про відставку уряду: "Кадрові рішення будуть"

Президент України Віктор Янукович не виключає, що уряд буде відправлено у відставку.

Такий висновок можна зробити з його слів в ефірі проекту "Розмова з країною".

За його словами, кадрові зміни необхідні завжди.

"Кадрові зміни завжди необхідні і вони обов'язково будуть, бо чиновники різних рівнів не витримують непростої роботи. Причини є різні. Не вистачає фізичних сил, здоров'я. Людина часто не розуміє, коли дає згоду на цю роботи. Часто людина не зможе себе змусити відійти від певних штампів, заангажованості у своїй роботі", - зазначив Янукович.

"Іноді це непогано, але ми повинні розуміти, що часом цей досвід не відповідає реаліям сьогодення", - підкреслив президент.

Глава держави також натякнув, що нинішніх урядовців замінять фахівці, які працюють в комітеті з питань економічних реформ.

"Найкращі фахівці притягнуті до відпрацювання стратегії розвитку країни. І в більшості випадків ці люди, які працюють в комітеті з питань економічних реформ. Цей кадровий резерв  буде тиснути на тих, хто працює сьогодні. Моє завдання зробити конкурентне середовище, щоб молодь підпирала ті кадри, які не встигають за швидкістю, на якій працює країна", - резюмував глава держави.

Раніше президент Віктор Янукович не виключав, що економічний блок уряд буде відправлено у відставку у зв'язку з провалом Податкового кодексу. Однак далі слів справа не пішла.

Зараз ви читаєте новину «Янукович про відставку уряду: "Кадрові рішення будуть"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

8

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі