Ексклюзиви
пʼятниця, 21 жовтня 2011 22:31

Янукович пообіцяв відкрити авіасполучення Україна-Куба в 2012 році

Янукович пообіцяв відкрити авіасполучення Україна-Куба в 2012 році

Пряме повітряне сполучення між Києвом і Гаваною відкриється в 2012 році. Про це повідомив президент України Віктор Янукович.

"Очікуване відкриття в наступному році прямого авіаційного сполучення між Києвом і Гаваною дозволить активізувати взаємодію ділових кіл двох держав, здійснюючи туристичні обміни, зміцнювати зв'язок українського і кубинського народу", - сказав він на кубинсько-українському бізнес-форумі в п'ятницю в Гавані.

Янукович також висловив упевненість в успішній реалізації проектів у сфері сільськогосподарського машинобудування та звернув увагу на можливість розвитку ефективного співробітництва кубинської сторони з ДП "Виробниче об'єднання "Південмаш" та ДП "Антонов".

"Пропоную також розглянути можливість налагодження прямої співпраці з Крюківським вагонобудівним заводом, який має багаторічний досвід поставки своєї продукції на Кубу", - сказав президент.

Янукович, крім того, підкреслив, що Україна володіє найсучаснішими технологіями в авіакосмічній галузі, має унікальну мережу газо-і нафтопроводів і може поділитися відповідним досвідом з кубинськими партнерами.

Нагадаємо, вчора президент відбув у шестиденне латиноамериканське турне, в ході якого передбачаються державні візи до Республіки Куба та Федеративної Республіки Бразилія.

Зараз ви читаєте новину «Янукович пообіцяв відкрити авіасполучення Україна-Куба в 2012 році». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути