пʼятниця, 17 вересня 2010 18:39

Янукович поговорив про майбутні дороги і полетів на вертольоті в Росію

Янукович поговорив про майбутні дороги і полетів на вертольоті в Росію
Президент України Віктор Янукович пропонує своєму російському колезі Дмитру Медведєву розробити чотирирічний план з будівництва транспортних переходів між Україною і Росією в рамках підготовки до Євро-2012 і Сочі-2014.

Про це він заявив на нараді з питань прикордонного співробітництва України і Росії в Глухові (Сумська область) у п"ятницю.

"Сочі-2014, Євро-2012. Поїдуть наші туристи до вас (до Росії - ред), а ваші - до нас (в Україну - ред), любителі спорту, просто любителі помандрувати. Напевно нам треба подивитися, що ми можемо зробити, за великим рахунком, зараз, намітити програму на ці 4 роки ", - сказав Янукович, звертаючись до президента РФ.

При цьому український президент підкреслив, що частину робіт Україна встигне зробити до Євро-2012.

На думку глави української держави, такі транспортні переходи стануть основою для розвитку євразійських транспортних коридорів.

Крім того, Янукович особливо звернув увагу свого російського колеги на питання облаштування пунктів пропуску, митних переходів та облаштування кордону.

"Ми практично вже підходимо до цього процесу демаркації і, напевно, правильно буде, щоб ми визначилися", - сказав президент України.

Потім Президенти на одному вертольоті вилетіли з Глухова до Росії.

За матеріалами Інтерфакс-Україна
Зараз ви читаєте новину «Янукович поговорив про майбутні дороги і полетів на вертольоті в Росію». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі